IPR-es projekt nap

IPR-es projekt napunkat tartottuk “Nem lát a szemét(t)ől”, avagy a szelektív hulladékgyűjtés jelene és jövője címmel 2012. október 10-én. Október 8. és 10. között papírgyűjtés folyt iskolánkban a nyolc osztály részvételével. (A gyűjtés eredménye megtekinthető itt: Eredmények).

TÁMOP pályázat

Iskolánkban elindult a Bihari Szabadművelődési és Népfőiskolai Egyesület által kezdeményezett “Tarka-barka” – népfőiskolai programok a tanórán kívüli és szabadidős tevékenységekben (TÁMOP – 3.2.13-12/1-2012-0305) című pályázat, amely különböző szakköröket és tehetséggondozó programokat nyújt a gyerekeknek. A programokról készült képek folyamatosan kerülnek fel majd a honlapra a Galéria menübe.

Iskolánkban elindult a Szentpéterszeg Községi Önkormányzat által kezdeményezett “Hétszín-világ” – Kreativitásunk a jövő záloga (TÁMOP – 3.2.13-12/1-2012-0032) című pályázat, amely különböző szakköröket és tehetséggondozó programokat nyújt a gyerekeknek. A programokról készült képek folyamatosan kerülnek fel majd a honlapra a Galéria menübe.

ujszechenyiterv_magyarorszag_megujul