DÖK nap az Iskolában

Ebben az évben is, mint mindig a tanév utolsó napjaiban tartottuk meg a DÖK (Diákönkormányzat) – napot. Ez most június 11-ére esett. Sajnos az eltervezett programokba beleszólt az esős időjárás, így nem mindent tudtunk megvalósítani.

 Délelőtt Diákközgyűlést tartottunk, ahol Pénzes Katalin DÖK elnök tartotta meg az éves beszámolóját. Meghívott vendégünk Veress Sándorné igazgatóhelyettes pedig a fórumon felvetődött kérdésekre válaszolt. Ezt követően előre vetítve a következő év programjait, a gyerekek elmondhatták ötleteiket, javaslataikat. Ezután indultak a programok. A rossz idő miatt az alsósok akadályversenye a tantermekben került megrendezésre. A felsősök választhattak az elmés játékok közül. Így kipróbálhatták a sudoku, kirakó, amőba vagy torpedós játékokat. Az ötfős csapatok miután megkeresték az udvaron eldugott utasításokat, megoldhatták a környezet és természetvédelemmel kapcsolatos feladatokat. Sajnos erre kevés csapat jelentkezett. Volt fodrászverseny is. Az ügyeskedni vágyók az Egy perc és nyersz játékban mutathatták meg, hogy mit tudnak. Aki sportolni akart, az pingpongozhatott.
Délután az alsósoknak KRESZ bemutató volt. A 4-esek kipróbálhatták az Egy perc és nyersz játékait, a 2. osztályosok pedig agyagozhattak.

A programokról készült képválogatást megtekintheti a Galériában.

Hozzászólás