Farsang 2015

2015. március 7-én került megrendezésre a 7. osztály szervezésében az iskolai farsang, melyen az elmúlt évekhez képest nagyon sok jelmezes vett részt.

2015. március 7-én került megrendezésre a 7. osztály szervezésében az iskolai farsang. A legelső produkciót rendhagyó módon a 7. osztály adta elő, mely az idén ballagó 8. osztálynak volt gesztus. A fiúk két zene között 2007-től indulva, minden évet “behoztak” egészen 2015-ig, miközben az aktuálisan felcsendülő dalra a lányok táncoltak, az adott zenéhez illően. A 7. osztály produkciójával kellően megalapozta az est hangulatát. Ezt követően a 4. osztályos lányok zumba tánca következett, majd végig vonultak az est “sztárjai”, az ötletesebbnél ötletesebb jelmezt öltő gyerekek. Ezután a 6. osztályos lányok egy csoportja táncot adott elő, majd az est díszvendége, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány növendéke, Kállai Kitti hastáncbemutatóját láthatta a közönség, mely nagy sikert aratott.

071   025   035

Kis szünet után újra a jelmezeseké volt a színpad, ahol egyesével minden maszkos bemutatkozhatott. Rengeteg ötletes jelmezt láthattunk, olyanokat is, amelyek talán ezidáig még nem is voltak az iskolai farsangon. Voltak óvodás jelmezesek is, őket a zsűri külön értékelte. Miután a felvonulók bemutatkoztak, újra a táncé volt a színpad. A 6. osztályos lányok másik csoportja lépett színpadra.

Kisebb technikai szünet után a 6. osztályos fiúk produkciói következtek, hiszen ők három jelenettel is készültek, melyekből kiderült, hogyan kell megfelelően úszni, láthattuk az új magyar férfi válogatott szinkronúszó csapatot, végül izgulhattunk, hogy megmenekül-e hősünk a cápatámadásban. Mivel március 8-a nemzetközi nőnap, így a hölgyekről sem feledkeztek meg a 7-esek, Nyírő Péter köszöntötte őket. A műsorok és a jelmezesek értékelése után tombolasorsolás következett, később pedig disco várta a táncolni vágyókat.

A jelmezeseket értékelte a zsűri (Törökné Csörsz Csilla – intézményvezető, zsűrielnök, Vass Viktória – iskolánk egykori tanulója, Németh Bettina – 8. osztályos tanuló), ez alapján az eredmény az alábbiak szerint alakult:

1. helyezettek:

  • Hőlégballon
  • MineCraft figura

2. helyezettek:

  • Cserepes virág
  • Influenza vírus

3. helyezettek:

  • Rongybaba
  • Frankeinstein.

Óvodások:

1. helyezett: Gólya a fészkével

2. helyezett: Leila hercegnő

3. helyezett: Egyszarvú.

A fellépőknek köszönjük a produkciókat, a sok készülésre fordított idő sikert hozott minden színpadra lépőnek. Szeretnénk köszönetet mondani a 7. osztályosoknak, szüleiknek, hogy egy színvonalas estén vehettünk részt, külön köszönjük Szőllősiné Makula Tímea, szülői munkaközösség vezető és Keresztesi Anikó, 7. osztályosok osztályfőnöke munkáját, hogy ilyen nagyszerű és jól szervezett farsangon lehettünk.

A képeket megtalálja a galériában, vagy kattintson a fenti képek egyikére.

Ezeket olvasta már?

Hozzászólás