Mikulás az iskolában, idősek köszöntése

Beköszöntött a december, és már a hónap első hete sem telt programok nélkül. December 5-én ugyanis volt nálunk a Mikulás, a színjátszó szakkörösök műsorral készültek, valamint ezen a napon köszöntöttük az intézmény egykori dolgozóit is.

Beköszöntött a december, és már minden iskolás, de főleg az alsó tagozatosok nagy izgalomban voltak, mivel december 5-én iskolánkba is megérkezett a Mikulás. A felsősök klubdélutánt tartottak, míg az alsós osztályokba ellátogatott a messzi földről érkezett Télapó. Mind a négy osztályban értékelte a tanulókat, ezt követően mindenki átvehette a csomagját. Mielőtt megérkezett volna a Mikulás, a Színjátszó szakkörösök Látogatás a Mikulásnál címmel egy kedves kis jelenetet adtak elő az alsós osztályoknak, mely a közönségnek nagyon tetszett. Felkészítő tanáruknak, Kissné Balogh Krisztinának és a színjátszó kör tagjainak ezúton is köszönjük a színvonalas produkciót.

Ezen a napon köszöntöttük intézményünk már nyugalmazott dolgozóit is, ahol az alsós néptáncosok léptek fel, majd Szepesi Petra és Kovács Anita tanulók köszöntötték egy-egy verssel az ünnepelteket. A lebonyolítást köszönjük Vadászné Farkas Éva pedagógusnak.

Ezeket olvasta már?

Hozzászólás